За нас

За Fakir.bg

www.fakir.bg е единствен и изключителен представител за България на Koch-Chemie GmbH и  предлага цялата гама продукти под названието Koch-Chemie.

Като представител на водещ производител на химически иновации, ние осигуряваме на пазара в България интегрирани системи за устойчива грижа за повърхностите, и препарати за почистване и защита на материалите  от световна класа.

Подкрепяме бъдещото развитие на нашите клиенти  с конкурентни цени и високоефективни решения, оптимизирани според техните нужди , и се ангажираме да гарантираме, че нашите клиенти винаги ще имат достъп до най-добрите, продукти, налични както за ентусиасти, така и за професионалисти.

За Koch-Chemie GmbH

Koch-Chemie GmbH Германия е световен лидер в производството на почистващи препарати и козметика за автомобили.

Създадена през далечната 1968 г. от иноватора Ханс Кох компанията започва да разработва свои собствени формули за полиране, недоволни от лошото качество на продуктите за грижа за превозните средства по онова време. Водени от специална страст към перфектните повърхности и голяма любов към детайлите, продуктите, които създават, са с такова отлично качество, че са приети с ентусиазъм от експертите – индустриални клиенти. През следващите години компанията се разраства, като поставя нови стандарти на пазара с иновативни концепции в областта на химикалите за миене на автомобили, товарни превозни средства и промишлено и почистване на подове в сервизите.

Посредством постоянно развитие през десетилетията на научноизследователска дейност и производство, Koch-Chemie вече е водещ доставчик на продукти за почистване и грижи за целия автомобилен сектор, в над 50 страни по света.
Известни автомобилни производители като Mercedes-Benz, BMW и VW, както и независими институти, тестваха продуктите на Koch-Chemie GmbH и ги одобриха за глобално приложение, във всичките си заводи. Високото качество на продуктите се доказва и в ежедневната практическа употреба в безброй системи за миене, автомивки, автомобилни фабрики, автокъщи, промишлени компании и най-големите компании за вализиране на автомобили.

Koch-Chemie GmbH – Сертификати:

(Кликнете върху името на компанията за да видите сертификата)

DIN EN ISO 9001 / DIN EN ISO 14001: 2015

– Daimler AG
– BMW AG
– VW, Audi AG
– Dekra AG

Още-

Call Now Button