HAND WAX W0.01- НОВА УСТОЙЧИВА ХИДРОФОБНОСТ

В исторически план KochChemie е поела по своя път при разработването на нови продукти и за нас е важно да получим перфектния продукт, независимо от факта, че най-добрите и скъпи съставки ще бъдат използвани за постигане на блестящ резултат.

Историята на този продукт е дълбоко вкоренена в изследването на видовете естествени восъци от карнауба и взаимодействието им със синтетични восъци без добавяне на разтворители.

Специалистите знаят, че 100% карнаубският восък има плътна структура, подобна на втвърдения карамел и може да се разтопи, като се нагрява от +83 до +91 ° C. Затова са необходими специални технологии, за да се запази еластичността му в лака. Също така има % ограничение на восъчното съдържание в лака. Съществува мнение, че максимум 20-25% от восък могат да се добавят към общия обем лак. Всъщност максимум 35% восък може да се въведе без разтворители, но трябва да знаете технологията и да ги овладеете.
Въз основа на технологията и висококачествения восък от карнауба, добавяйки различни висококачествени синтетични восъци, ние получихме ръчен восък W0.01

Благодарение на това лакът има свойства, с които можете да се гордее:

 1. Максимално насищане на лака с восък от карнауба.
 2. Придаване на повърхността перфектен блясък 9,9 точки (по скала 10 от KochChemie)
 3. Добър пълнеж на надраскванията
 4. Водоустойчив филм, устойчив на химикали, използвани по време на измиване (от 6 до 15 измивания). Стабилността на лака зависи от избрания от Вас тип автомивка
 5. Отличен ефект “Lotus” или суперхидрофобна повърхност, осигуряваща дългосрочен престой на автомобила чист след дъжд
 6. Лесно нанасяне и полиране. Идеална смес от меки и твърди, естествени и синтетични восъци, дава възможност да не се притеснявате за температурата в помещението, тъй като в диапазона от 10 ° C до 40 ° C лакът не се втвърдява и няма изсушаване.
 7. Липса на разтворители. Може да се отбележи, че лекотата на нанасяне, присъща на лак Hand Wax W0.01, характерно показва превъзходство в сравнение с аналозите, които трябва да се прилагат и полират в малки площи.
 8. Безопасен за лична употреба
 9. Минимална консумация при обработка на повърхности на автомобила
 10. Възможност за нанасяне на восък с ексцентрична машина за удар, използвайки полската & уплътнителна подложка при ниска скорост
 11. Не оставя петна по външната пластмаса, а напротив, лакът надеждно ще защити и качествено освежи повърхностите си
 12. Разход за 1 кола до 6 грама.

Комплектът Hand Wax W0.01 се състои от нашия висококачествен защитен лак за восък, гъба Hand Wax W0.01 за лесно нанасяне и кърпа от микрофибър за лесно полиране.

Препоръчителна употреба

 1. Предварително почистване
  Преди полиране извършете процедурите за цялостно почистване на автомобилите и премахване на грубите замърсявания.
 2. Подготовка на лакa
  Препоръчително е да полирате колата, ако количеството драскотини покрива целия цвят на основната боя. За целта използвайте стандартната система Heavy Cut H9.01 или Fine Cut F6.01, както и Micro Cut M3.02, за да премахнете холограмата.
 3. Нанасяне на восък
  Използвайте микрофибър , навлажнен с анти-силикон, за да избършете повърхността на лака. Разредете анти-силикона 1: 2.
  За да нанесете лака, леко натиснете приложената гъба върху буркана и разпределете восъка равномерно по повърхността. Използвайте чистият микрофибър включен в комплекта.

Препоръка за последващо измиване.
За по дълготрайна защита използвайте GreenStar. Това е най-деликатният препарат, който осигурява цялостно отстраняване на мръсотията в първия етап на измиване, и практически на въздейства върху ръчния восък W0.01
Препоръка за втория етап:
Шампоан NANOMAGIC GLANZWACHS-SHAMPOO

Call Now Button