Политика за поверителност 

Обща информация:

От 25 май 2018г. е в сила нов регламент за защита на личните данни (General Data Protection Regulation), приет от Европейския съюз. Регламентът има за цел да гарантира защитата на данните на физическите лица от всички държави членки на ЕС и да уеднакви регулациите за тяхната обработка.

Уебсайтът www.fakir.bg  е собственост и се управлява от  фирма ДРАГО КОЛОР БГ ЕООД . Фирма  ДРАГО КОЛОР БГ ЕООД зачита неприкосновеността на личния живот на посетителите на този сайт и отговаря на всички изисквания на новата регулация, като събира единствено данни на лицата дотолкова, доколкото са необходими за предоставянето на стоките, и ги пази отговорно и законосъобразно.

Информация  за фирмата:

Наименование: ДРАГО КОЛОР БГ ЕООД

ЕИК/БУЛСТАТ : 200779557

Седалище и адрес на управление: България, гр. Пловдив, р-н Тракия, бл. 183, вх. В, ет. 7

Информация относно компетентния надзорен орган:

Наименование: Комисия за защита на личните данни

Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

Телефон:02 915 3 518

Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg

Уеб сайт: www.cpdp.bg

Основание за събиране и обработване на Вашите лични данни:

ДРАГО КОЛОР БГ ЕООД събира и обработва Вашите лични данни само и единствено за да Ви предостави оферта и/или доставка на предлаганите от нас продукти, като изрично получава Вашето съгласие.

ДРАГО КОЛОР БГ ЕООД спазва следните принципи:

законосъобразност, добросъвестност и прозрачност.

ограничение на целите на обработване.

Видове данни, които ДРАГО КОЛОР БГ ЕООД събира:

Ваши индивидуализиращи данни (име и фамилия, електронна поща, телефон), както и данни за фирмата ви необходими за фактуриране

Цел за която се събират данните: 

изпращане на оферта и/или доставка на поръчани продукти

ВАЖНО: Ние не събираме и не обработваме по никакъв начин данни на кредитни и дебитни карти (като номер на карта, код на карта и т.н.). Плащането става само и единствено с наложен платеж при получаването на поръчаните от Вас продукти. Стоките се изпращат с куриерска фирма Еконт, единствено и само с подател фирма ДРАГО КОЛОР БГ ЕООД  или могат да бъдат закупени от физическия магазин на фирмата, който се намира в град Пловдив на улица “Николай Гогол” 22.

ДРАГО КОЛОР БГ ЕООД не събира и не обработва лични данни, които се отнасят за следното:

разкриват расов или етнически произход;

разкриват политически, религиозни или философски убеждения, или членство в синдикални организации;

генетични и биометрични данни, данни за здравословното състояние или данни за сексуалния живот или сексуалната ориентация.

Срок на съхранение на личните Ви данни:

ДРАГО КОЛОР БГ ЕООД съхранява Вашите лични данни 365 дни след изпращане на поръчката.

Вашите права при събирането, обработването и съхранението на личните ви данни:

Оттегляне на съгласието за обработване на личните Ви данни:

Ако не желаете всички или част от Вашите лични данни да продължат да бъдат обработвани от ДРАГО КОЛОР БГ ЕООД за конкретна или за всички цели на обработване, Вие можете по всяко време да оттеглите съгласието си за обработка чрез искане в свободен текст.

Право на достъп:

Вие имате право да изискате и получите от ДРАГО КОЛОР БГ ЕООД потвърждение дали се обработват лични данни, свързани с Вас.

Право на коригиране или попълване:

Вие можете да коригирате или попълните неточните или непълните лични данни, свързани с Вас с отправяне на искане до ДРАГО КОЛОР БГ ЕООД.

Право на изтриване:

Вие имате правото да поискате от ДРАГО КОЛОР БГ ЕООД изтриване на свързаните с Вас лични данни, а ДРАГО КОЛОР БГ ЕООД има задължението да ги изтрие без ненужно забавяне.

Право на ограничаване:

Вие имате право да изискате от ДРАГО КОЛОР БГ ЕООД да ограничи обработването на свързаните с Вас данни.

Право на преносимост:

Вие можете да поискате от ДРАГО КОЛОР БГ ЕООД директно да прехвърли Вашите лични данни към посочен от Вас администратор, когато това е технически осъществимо.

Право на възражение:

Вие можете да възразите по всяко време срещу обработването на лични данни от ДРАГО КОЛОР БГ ЕООД

Бисквитки:

С цел повишаване на ефективността, електронната платформа на сайта използва
файлове с данни тип „бисквитки“ (cookies).
Бисквитките са малки текстови файлове, за временно съхранение на информация
относно действия на потребителя, негови предпочитания или друга активност при
посещаването на даден уебсайт. Те се запазват на използвания от потребителя
компютър или мобилно устройство за определен период от време в зависимост от вида
си.
Бисквитките спомагат за по-удобно използване на уебсайта, тъй като спестяват на
потребителите необходимостта да въвеждат своите предпочитания всеки път, когато
посещават сайта или преминават от една страница към друга.
Бисквитките позволяват на уебсайта да функционира безпроблемно, да следи за
нередности и да установява възможности за оптимизиране на начините, по който
предоставя информация и общува с потребителите.
Повече информация относно бисквитките и техните функционалности, относими за
уебсайта www.fakir.bg, може да намерите в „Политика за бисквитките“.

Линкове:

Сайтът включва линкове към други уеб сайтове,
които са извън нашия контрол. Не можем да носим отговорност за защитата на личните
данни или за съдържанието на тези уеб сайтове, но предлагаме тези линкове, за да
улесним нашите посетители да намерят повече информация по конкретни теми.

Call Now Button