PROTECTORWAX – НОВИЯТ СТАНДАРТ В ИЗМИВАНЕТО

За автоматичните автомивки все по-важни стават изсушаващите свойства и силен блясък, ефектът на лотос и дългосрочната защита. Тези три допълнителни свойства се постигат чрез уникална система за грижа. Ефектът от лотос, или мъниста, се демонстрира от кръгла форма на сълзи и леки капчици, които се движат по повърността. Освен това блясъкът и продължителността му, зависят основно от гореспоменатите свойства. Предизвикателството при разработването на такъв продукт е съчетаването на перфектната смес от съставки, първо в лаборатория и след това в обширни практически тестове.

ProtectorWax

  • Добавки за силен блясък с дълготраен ефект
  • Оптимален ефект на лотос за по-ясна видимост при дъжд
  • Интензивна защита и за кабриолети.

Боя, третирана с ProtectorWax
Боята, обработена с ProtectorWax, образува изключително гладък и блестящ защитен слой. Когато се използва редовно, фините драскотини и матирането се маскират, а боята е защитена от агресивни влияния на околната среда. ProtectorWax поддържа и придава водоустойчивост на всички гумени и пластмасови компоненти, както и всички конвертируеми тъкани на покрива и по този начин допринася значително за запазването на автомобила.

Необработена боя
Необработената боя няма гладка повърхност. Това предизвиква дифузно отразяване на светлината. Водата не се изтича лесно и повърхността няма защита от влиянието на околната среда.

Call Now Button